Χάρτες της Αθήνας

Μερικοί χρήσιμοι χάρτες της Αθήνας

Μερικοί χάρτες από την Google που μπορεί να θέλετε να δείτε πριν από την επίσκεψή σας Αθήνα:

Αξιοθέατα στην Αθήνα είναι ένας χάρτης συμπεριλαμβανομένων εντοπίζει για τα περισσότερα από τα συνήθη αξιοθέατα. Χάρτης περιλαμβάνει μουσεία θέσεις και σταθμούς του μετρό πάρα πολύ. Είναι ένα γενικός χάρτης αναφοράς.

Ακρόπολης και Αγορά με τα πόδια: Είναι ένα χάρτη αναφοράς για μισή ημέρα επίσκεψη στην Ακρόπολη των Αθηνών και, στη συνέχεια, στην περιοχή της Αρχαίας Αγοράς.

Είσοδοι στην Ακρόπολη και τους τρόπους για να ανεβείτε: Είναι ένας χάρτης που δείχνει εναλλακτικές δρόμο να διανύσουμε μέχρι Ακρόπολη και που είναι τα εκδοτήρια εισιτηρίων.

Περιοχές στην Αθήνα: Είναι ένας χάρτης που περιγράφει που είναι οι περιοχές της Αθήνας.

Μουσεία της Αθήνας: Είναι ένας χάρτης συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων μουσείων με το μετρό να τα επισκεφθείτε. Σε γενικές γραμμές ο ένας με τα πόδια χάρτης και χρειάζεται μία ημέρα την επίσκεψή σας.

Κύριες τοποθεσίες και η σχέση με τους σταθμούς του μετρό:  Είναι ένα νέος χάρτης, που δείχνει τα σημαντικά αξιοθέατα κοντά στις στάσεις του μετρό.

Αθήνα δωρεάν κλπ: Είναι ένας χάρτης αξιοθέατων για να δείτε 24/7 ή να κάνετε δωρεάν στην Αθήνα.

Φαγητό στην Αθήνα: Έχετε διαβάσει γι’ αυτά, μπορείτε να τα αναλύσετε και αν θέλετε να τα επισκεφθείτε… από εμάς… καλή όρεξη.